Ideella

Vi har för tillfället ca 15 ideella som arbetar aktivt på Skyddsjouren i Ängelholm. Vi skulle önska att fler ideella ville komma och arbeta med oss.

Är Du en person som känner att Du vill göra en insats för andra människor som befinner sig i en svår livssituation? Är det kanske så att Du har någon stund i månaden som Du känner att Du vill lägga på att arbeta med dessa människor? Som ideell arbetar Du med telefonjour ca var 6:e helg (kl. 9-16) och tar då emot samtal från både vuxna och ungdomar som är behov av stöd.

Tveka då inte att höra av Dig till oss på Skyddsjouren i Ängelholm. Det är bara Du som bestämmer hur mycket eller vad Du vill göra för insats på Skyddsjouren.

Vi börjar med ett introduktionssamtal där vi berättar om våra tankar och är intresserade av att höra hur Du tänker om att arbeta med oss. Därefter får Du den tid Du behöver för att bli förtrogen med både oss i personalen och med vår verksamhet. Efter detta följer ett uppföljningssamtal där Du har möjlighet att utifrån Din tid och Dina funderingar diskutera fram hur Dina insatser kan tänkas se ut. Självklart är det så att Du när som helst kan ändra omfattning på Dina insatser om Du så önskar. En förändring sker självklart i en dialog mellan Dig och oss på jouren.

Comments are closed.

webmaster: patrikmoree@gmail.com