Mottagning

Mottagning

Vi har öppen mottagning alla vardagar mellan 9-16 (lunchstängt mellan 12-13). Vi har då bokade samtal/möten men också spontana besök. Finns behov av besök senare eller tidigare på dagen går det att ringa till oss så kan vi även boka tider utanför dessa öppettiderna. Önskar endast telefon, mail eller chattider så går det utmärkt även den vägen.

Du har även möjlighet att chatta med oss varje måndag mellan klockan 15.30-18. Genom klicka längst ner till höger.

De som möter Dig är

Personal med gedigen kunskap att möta människor i kris.  Personalen på Skyddsjouren har kunskap kring både att lotsa personen som är i kris och göra riskbedömning kring hur arbetet ska planeras på bästa sätt, utifrån den drabbade.

Våldsutövare

Är Du en person som använder våld mot en annan i Din vardag så är Du välkommen att höra av Dig till oss. Det kan vara så att Du har aggressionsproblem och använder våld, kränkningar eller/och kontroll mot andra i vardagen.

Det är många människor som har svårt att kontrollera sina impulser att just använda våld i exempelvis en relation. Det finns hjälp att få för att sätta stopp för dessa negativa impulser. Vi tänker att Du vill att denna våldsspiral ska upphöra och att Du ska hitta andra sätt att agera i relationer med andra i Din vardag.

Därför finns vi för Dig på telefon varje måndag mellan 15.30-17.30 på telefon 0431-102 96. Vi har tystnadsplikt och Du kan välja att vara anonym i kontaktakten med oss. Du har även möjlighet att chatta med oss varje måndag mellan klockan 15.30-18 genom att klicka längst ner till höger. 

 

Du är välkommen!

Adress till kontoret Bruksgatan 29b 262 35 Ängelholm 

Chatta med oss onsdagar mellan 16-18