Ungdomsjouren

Välkommen till Ungdomsjouren i Ängelholm

 

22/9-2lädjande nyheter! Ungdomsjouren i Ängelholms chatt öppnar åter igen den 23/9. Samma tid som innan 16-18, via tjejjouren.se/angelholm. Alla är välkomna!

 

Ungdomsjouren i Ängelholm är en del av Skyddsjouren och vi finns här för att ge stöd och hjälpa ungdomar och unga vuxna oavsett kön som befinner sig i en svår livssituation.

Är du utsatt för hot? Är det någon som tvingar dig att göra saker som du inte vill? Är du utsatt för något av detta i verkliga livet eller på sociala medier?

Är du rädd för att uttrycka din åsikt? Har du självmordstankar?

Gör du saker i affekt som du sen ångrar? Har du svårt för att kontrollera känslor som ilska och frustration?

Då finns vi på Ungdomsjouren i Ängelholm här för DIG, oavsett könstillhörighet. Du är välkommen att kontakta oss. Vi arbetar aktivt med att hjälpa ungdomar och unga vuxna. Hos oss kan du vara helt anonym.

Vi som arbetar på Ungdomsjouren har tystnadsplikt och anmälningsplikt.

 

För er som arbetar med ungdomar

Det går även att kontakta Ungdomsjouren i Ängelholm och boka presentation/föreläsning kostnadsfritt. För vidare info ring eller mejla!

Telefontid

Just nu är våra telefoner stängda men vi återkommer så fort de öppnat igen. Tills dess kan ni skicka mejl eller sms så svarar vi så fort vi kan!                     Telefonnr: 0723-50 39 15

Chatt för alla kön

Onsdag kl 16-18 via

Ungdomsjouren i Ängelholm

Håll koll på denna sida för ev ändringar gällande öppettider för telefon & chatt.

MOTTAGNING

 För mottagning bokar vi en tid tillsammans som passar Dig, vi finns på:

Bruksgatan 29 B, 262 35 Ängelholm